Thuis

Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Co. van de de Druktechnologie van Shenzhenkoningen is 3D, Ltd een high-tech onderneming die 3D druktechnologie leidt. Het heeft op marketized toepassing van 3D druktechnologie, en voorziet ondernemingen van efficiënte en wetenschappelijke driedimensionele druk uitvoerige oplossing gewijd.

Als belangrijk merk van industriële 3D printer, bezit de KONINGEN niet alleen een basis van R&D en van de productie voor 3D drukmachine en drukmateriaal, maar ook verleent de professionele aangepaste 3D drukdienst. De KONINGEN gingen in 3D drukindustrie binnen in 2008 en is snel gegroeid. In 2012, legden de KONINGEN zijn productiebasis van 3D printers in Shanghai vast. In 2016, legden de KONINGEN een gestandaardiseerde en op grote schaal productiebasis van 3D printer in Bao'an-District van Shenzhen-stad vast, en begonnen zijn diverse onderzoek en productie van 3D drukmaterialen.

De KONINGEN is de eerste 3D drukonderneming die een grote doorbraak in de industrie van de schoenvorm maakte. Zowel onze toepassing van hoge hardheidsmateriaal als „één zeer belangrijke verschuivingsstl“ pionier in de industrie, die zeer de ontwikkelende kosten vermindert en de efficiency van schoenvorm verbetert. Eveneens, is de KONINGEN ook toegewijd aan het helpen van cliënten belangrijke behoeften van de industrieën oplossen, die prototype, model, medische behandeling, auto, licht-inrichting, muzikale instrumenten, architectuur en ceramische sanitaire waren, enz. omvat, die professioneel R&D-team organiseren om doorbraak over alle industrieën te maken.

De laser 3D printers die door KONINGEN worden onderzocht en worden ontwikkeld behoren tot industriële snelle prototyping machines. Gebaseerd op SLA uv-Geneest technologie, tasten de printers vloeibare photopolymerhars door laser af om fotogevoelige reactie en bijgevolg laag-door-laag te veroorzaken genezend het vormen. In de loop van de jaren, zijn de KONINGEN 3D printers goed - ontvangen door duizenden ondernemingen in zowel de binnenlandse als overzee markt geweest.

De KONINGEN heeft massieve marketing en de dienst kanalen gevestigd. De KONINGEN niet alleen wijst beroeps toe om de verrichtings opleidende dienst te verlenen aan cliënten, maar ook de specialist van de naverkoopdienst te sturen naar de plaats van de cliënt om onsite de dienst, met inbegrip van machineinstallatie, aanpassing en onderhoud te verlenen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Tot nu toe, Kings3d-is de printermachine uitgevoerd naar meer dan 20 landen, met inbegrip van de markt van Duitsland, en Kings3d-de fabriek heeft 3d drukdienst voor klanten van meer dan 50 landen verlenen.
In China, grijpt 3d printer van Kings3D SLA meer dan 3D de printermarkt van 80% SLA. Wij plaatsen 12 SLA 3D drukcentrum in verschillende steden van China.

Wij hebben hoogte - dienst van de kwaliteits 3d druk voor Vele beroemde companines, zoals BOSCH, NIKE, PIJL, enz. verstrekt.

 

2016

1) R&D en de productie van diverse soorten 3D drukmaterialen waren begonnen;

2) Een duidelijke de industriemodule van R&D en productie van 3D drukmachines, R&D en productie van 3D drukmaterialen en de uitvoerige prototyping diensten werd gevormd;

3) Het hoofdkwartier van Shenzhen-de Technologieco. van de KONINGEN 3D Druk, werd Ltd verplaatst naar Shajing-Road, Shenzhen, en gestandaardiseerde opstelling en de productiebasis van 3D drukmachines op grote schaal;

4) Materialen van de KONINGEN ontwikkelde het onderzoek van 3D druk witte hars, transparante hars, ABS-als hars, hoogte - temperatuur - bestand hars, harde harsen zoals roze hars en blauwe hars, en praktische zachte harsen. Het snelle naar maat gemaakte verrichtingsmechanisme is bereikt volgens de eisen van cliënten in materiële kleur;

5) Het onderzoek van de de veelvoudige technologieën en modellen van 3D printers is begonnen.

2015

1) 3D drukmaterialen werden formeel gelanceerd in de markt voor het testen en praktische toepassing;

2) De professionele vorm snelle prototyping teams werden gebouwd in de industrieën zoals schoenvorm, auto, architectuur, decoratieve verlichting, en enz.,

3) De het onderzoekafdeling van de Professional 3Dtekening was opstelling, die de toepassing van verwante technologieën heeft versneld.

2014

1) Na het verplaatsen van de productiebasis van Shanghai naar Longhua-District, Shenzhen-Stad, Shenzhen-de Technologieco. van de KONINGEN 3D Druk, werd Ltd gevestigd, en ondertussen waren het onderzoek en de ontwikkeling van 3D drukmaterialen begonnen.

 

2) Een professioneel R&D-team van schoenvorm werd georganiseerd om professionele technologie te ontwikkelen compatibel aan de industrie van de schoenvorm.

2012

De KONINGEN begonnen officieel de partij productie van 3D drukmachines in de Stad van Shanghai

2010

Een paar verwezenlijkingen werden gemaakt op het gebied van 3D druktechnologie

2008

De KONINGEN begonnen aan onderzoek en ontwikkelen 3D druktechnologie

2007

Het Ontwerpco. van het KONINGENproduct, Ltd werd opgericht in Chenghai-District, Shantou-Stad

Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinshi 3d Printing Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : koningen

Aantal werknemers : 200~300

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit industriële plastic 3d printer voor verkoop Van goede kwaliteit industriële plastic 3d printer voor verkoop Van goede kwaliteit industriële plastic 3d printer voor verkoop Van goede kwaliteit industriële plastic 3d printer voor verkoop